ORDER FORM

ORDER FORM

Isikan Form untuk tempahan, quotation harga akan diemail kepada anda sebelum membuat pembayaran

Order Form

Name:
Email Address:
Contact Number
Item/Quantity
Postal Address
Postage Method Pos Parcel(5-7 hari bekerja)
Pos Laju (2-3 hari bekerja)
Payment Method Maybank

This HTML form was created by Freedback.

Thursday, 21 July 2011

Produk Mermaidcomel di ICON' 11


Assalamualaikum.
Dear readers, apa khabar  semua? Harap semuanya sihat-sihat ye..Apa khabar iman kalian?Harapnya semua iman dah melonjak naik, siap siaga untuk persiapan menyambut Ramadhan yang akan tiba sedikit masa lagi, InsyaAllah:)

Seperti yang dijanjikan, kali ni mermaidcomel update untuk produk yang akan dijual di booth mermaidcomel di Icon'11 nanti. Tungku panas, habbatussauda, pelbagai jenis kerongsang, serta minuman boleh didapati di booth kami. Tidak dilupakan, donut yang sangat gebu dan lembut yang didatangkan dengan 3 topping iaitu coklat, kacang dan strawberi.

Apa kegunaan tungku panas dan habbatussauda?Kalau nak tau lebih lanjut, jom klik di sini dan jugak di sini. Memang sangat bagus untuk kesihatan, baik lelaki mahupun perempuan.Cuba dulu, baru tahu :)

Macam mana nak kenal gerai mermaidcomel ye?
Mudah je..Temanya merah menyala, alas mejanya pun merah penuh semangat.

Setakat ini sahaja entri mermaidcomel kali ini. Jangan lupa ke Icon'11 dan singgah di gerai mermaidcomel ye. 
See you there:)

Salam sayang,
mermaidcomel.

[p/s: Harga yang ditawarkan ini hanya promosi untuk di Icon'11 sahaja. Harga untuk tempahan online atau di masa yang lain mungkin sedikit berbeza.]

No comments:

Post a comment